Chokladfudgepaj med Tyrkisk Peber Megahot
Vad sägs om en chokladfudgepaj med Tyrkisk Peber Megahot och Kina Gul Snacks? Farligt gott! Detta recept är bakat av Frida Skattberg, känd från bloggen "Baka med Frida".
Ingredienser
Pajskal:
210 g | Fazer Gul Snacks |
50 g | Smör |
Chokladfudge:
350 g | Fazer Ögon mörk choklad, 70% |
1 burk | Kondenserad sötad mjölk |
0.5 påse | Krossad Tyrkisk Peber Megahot |
Topping:
Färska hallon | |
Krossad Tyrkisk Peber Megahot | |
Kina Gul Snacks |
Gör så här
- Börja med att krossa Kina Gul Snacks, blanda sedan smulorna med det smälta smöret.
- Tryck ut snacksmulet i en pajform med löstagbar kant, ställ sedan i kylskåp för att stelna i 15 minuter.
- Smält chokladen och blanda den sedan med den kondenserade mjölken. Tillsätt sedan krossad Tyrkisk Peber och rör till en slät fudge. Bred ut fudgen i pajskalet och låt stå i kylskåp i ytterligare 15 minuter för att stelna.
- Toppa sedan med hallon, Tyrkisk Peber och Kina Gul Snacks innan servering.